Mijn reisverhalen

Mijn reizen

Afgelopen jaren heb ik verschillende landen bezocht. Hieronder staan de links naar de reisverhalen gerangschikt naar jaar. Ook heb ik een overzicht

De kaart van Europa

geplaatst van elke hoofdstad die ik inmiddels bezocht heb. Natuurlijk heb ik er nog een heleboel te gaan. Elk jaar probeer ik een of meer steden te bezoeken. De steden tellen bij mij pas als ik er minimaal 1 nacht heb geslapen. Hieronder staan de links naar mijn reisverhalen die ik heb beleefd.

Mijn reisverhalen

  • Ierland en Schotland 2010
  • Spanje 2011
  • Wales 2011
  • Denemarken en Zweden 2012
  • Amerika Washington DC, Philadelphia en New York City 2013
  • Portugal, zomer 2013
  • Luxemburg-stad 2015
  • Noordwest Italië 2015
  • Lissabon 2016
  • Kroatië en Bosnië 2016

Duitsland en Oekraïne staan niet in mij website verwerkt. Ik heb echter zowel in Duitsland en Oekraine een aantal steden bezocht.