Wandelen na niertransplantatie. Mijn 12,5 jarig jubileum

Op 3 november 2007 ging in de vroege ochtend de telefoon. Meneer Roeffen er is een nier voor u. Sinds dit tijd is er veel veranderd. Ik werk weer full-time. Ik heb een eigen huis. Reis als ik kan naar diverse bestemmingen over de wereld.

Ik ben sinds 1 januari gestart met wandelen met als doel om voor 31 december 1000 km te lopen, echter heb ik mijn doel verlegd om mijn 12,5 jubileum van mijn transplantatie te vieren.

Op 3 mei 2020 is het 12,5 jaar geleden dat ik mijn nier heb mogen ontvangen. Omdat te herdenken wil is op 3 mei 2020 1250 kilometer gelopen hebben. Niet alleen om mijn donor te herdenken, maar ook om geld op te halen voor de Nierstichting.

Op dit moment staat mijn teller op 300 km vanaf januari. Ik loop kortere afstanden (korter dan 20 km) vaak met www.weekendhike.nl, lange afstanden vaak alleen. Af en toe loop ik ook meerdaagse tochten op lange afstandspaden. Onlangs heb ik de Walk of Wisdom gelopen een tocht van 136 km rondom Nijmegen. Binnenkort begin ik met het Marikenpad van Nijmegen naar Antwerpen.

Onlangs heb ik met ook aangemeld voor Diabest, dit is een stichting die aandacht vraagt voor diabetes. Dit doen ze door middel van meerdaagse tochten te lopen met mensen die diabetes hebben ( helaas een bijwerking waar veel getransplanteerde last van krijgen). Op 31 augustus gaan zij voor een week lopen in het meest westelijke puntje van Engeland. Ik hoop dat ik een van de mensen ben die hiervoor wordt geselecteerd.

Mochten jullie mij willen ondersteunen of mij willen sponsoren, dan kan dit via de site van de nierstichting. Ik heb hiervoor een actiepagina aangemaakt waarop u kunt doneren. Of u klikt op de link hieronder, dan gaat u rechtstreeks naar mijn donatiepagina.

https://actie.nierstichting.nl/collect-page/#participant/view/51819bb5-0de2-43db-91d3-499713b2a131

Oja, mocht je een keer mee willen lopen, laat het dan even weten, dan zoeken we samen een leuke wandeling uit.

%d bloggers liken dit: