Op weg naar Kroatië

Vandaag, 17-9-2016, zijn we vroeg opgestaan om op vakantie te gaan naar Kroatië. We willen eerst een paar dagen Zagreb doen voordat we verder naar het zuiden trekken. Omdat Zagreb te ver rijden is voor 1 dag hebben we besloten om net over de grens bij Oostenrijk te overnachten, we moeten dan na onze overnachting nog ongeveer 400 km rijden voordat we in Zagreb, Kroatië, aankomen.

Ons hotel in Oostenrijk, in Haag am Hausruck om precies te zijn, ligt vlak langs de snelweg. Het is een klein dorpje van ongeveer 1500 mensen, maar dan wel weer 2 hotels en 3 restaurants. We waren hier mooi op tijd om nog even door het dorpje te wandelen en bij te komen van de autorit. Veel gasten waren er niet in het hotel, maar toch was alles wel goed verzorgt.

De volgende dag zijn we verder gereden naar Zagreb, zonder veel problemen kwamen we in Zagreb aan, daar begon het het grootste probleem, we hadden een locatie geboekt midden in het voetgangerscentrum van Zagreb.  Je kon er dus niet met de auto komen. Dus na lang zoeken een parkeerplaats gevonden waar we konden parkeren om onze bagage te droppen en in te checken.  Daarna nog een parkeerplaats zoeken voor de auto voor de komende paar dagen. De auto hebben we hier in de stad toch niet nodig.

%d bloggers liken dit: