Aangekomen in Washington DC

Vanochtend (9 februari 2013) ben ik vertrokken naar Washington DC.  Om 12:00 vertrok mijn vliegtuig, vreemd genoeg is er helemaal niet gevraagd naar mijn medicijnen of glucosemeter, terwijl je verder wel helemaal doorgelicht wordt en al voor je het vliegtuig ingaat een kruisverhoor krijgt.

Na een goede vlucht te hebben gehad ben 14:30 uur geland op Washington Dulles Airport. Daar kreeg ik weer een kruisverhoor, wat kom je doen, waar ga je heen, met wie reis je, je stond net met iemand te praten, ken je hem, wat doe je voor werk, waarom ga je niet in Europa op vakantie? Maar nog steeds geen vragen over mijn medicijnen en glucosemeter.

Na tig controles ben je eindelijk buiten, geen sneeuw, blauwe lucht, wel koud, maar niet veel kouder dan Nederland.

 

Vanaf het vliegveld rijden geen treinen of metro’s naar de stad, dus maar een gedeelde taxi genomen naar de stad(over route 66). Ben je nog gewoon ruim een uur onderweg. Wel al langs arlington road en het pentagon gekomen. Beide best imposant.

Uiteindelijk was ik om 17:00 uur in het hostel.

Morgen de stad in.

GR

%d bloggers liken dit: