Lagere vaste lasten met Prizewize.nl

Lagere vasten lasten met Prizewize.nl

Zie jij door de bomen het bos niet meer? PrizeWize helpt je graag verder.  PrizeWize is dé onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, tv, internet, telefonie en verzekeringen. Wij geven je een helder overzicht van de verschillende aanbieders en de prijzen van hun diensten, aangepast op jouw persoonlijke situatie.

100% onafhankelijk

Bij PrizeWize krijg je gegarandeerd 100% onafhankelijk advies. PrizeWize is niet afhankelijk van bepaalde energieleveranciers, providers of verzekeringsmaatschappijen. Samen kijken wij naar de beste keuze voor jou! Voor contracten en verzekeringen die worden afgesloten, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder. Er wordt per aanbieder geen onderscheid gemaakt in de hoogte van de vergoeding, zo ben je gegarandeerd van een onafhankelijk advies.

Samen staan we sterker

Hoe meer klanten via PrizeWize overstappen, hoe hoger de korting is die PrizeWize kan realiseren bij de energieleverancier en provider. Wanneer je meerdere verzekeringen bij ons afsluit, dan ontvang je voor elke extra verzekering 5% doorlopende korting op je premie.

Tip: kijk elk jaar weer hoeveel je kan besparen en profiteer steeds opnieuw.

%d bloggers liken dit: