Cardiff by foot

Gister heb ik een sightseeingtour gemaakt met de bus. Vandaag ben ik naar sommige plaatsen terug geweest om foto’s te maken, vaak was dit niet mogelijk in de bus omdat er mensen voor zaten. Gelukkig is het weer nog steeds erg goed. Natuurlijk ook het kasteel bezocht wat in de stad staat, sommige delen stammen nog uit de romeinse tijd. Om het kasteel ligt een groot ommuurd park, op de pilaren van de muren staan beesten afgebeeld, jammer dat sommige slecht gerepareerd zijn.

[fsg_gallery id=”4″]

In de stad staan veel oude gebouwen, in die gebouwen staan veel standbeelden verwerkt, vaak ook met een grapje naar de geschiedenis.

grapje van de beeldhouwer

 

Morgen ga ik naar Swansea toe, dit is een half uurtje met de trein van Cardiff vandaag. Cardiff is nu ook weer niet zo groot om er 3 dagen te blijven.

 

GR

%d bloggers liken dit: