Ontbijten op grote hoogte in het vliegtuig naar Cardiff

Hallo,

Vannacht ben ik vertrokken naar Cardiff, Wales. Na eerst een hele wereldreis door Nederland gemaakt te hebben met de trein. Via Eindhoven,Rotterdam, Den Haag naar Schiphol. Kwam ik om 5:00 uur aan op Schiphol. Gezellig tussen al het uitgaansjeugd en andere dronken mensen.

Na tot 8:00 gewacht te hebben mocht ik eindelijk gaan vliegen, wat maakt zo’n Fokker een teringherrie(nu snap ik ook waarom ze failliet gegaan zijn), ik had de hele nacht al niet geslapen, kun je in het vliegtuig nog niet slapen. Gelukkig kregen we wel ontbijt aan boord (pas op het brood is van dichtbij dodelijk). Na ruim een anderhalf uur vliegen kom je aan op Cardiff airport (vergelijkbaar met Weeze airport maar dan kleiner).

Moet je daar weer een uur wachten omdat de bus naar Cardiff net vertrokken is en p zondag rijden ze maar om het uur. Daar sta je dan met 2 andere mensen op de bus te wachten. Een Amerikaan die dacht dat Holland, Nederland en Amsterdam verschillende landen zijn en een idiote Duitser.

Uiteindelijk was ik pas rond 12:00 uur in Cardiff zelf. Het eerste wat ik gedaan heb ik voor een paar uur naar bed gegaan om een beetje bij te slapen.

Gelukkig zijn alle winkels hier op zondag open zodat ik toch nog ergens boodschappen gaan doen om wat te eten krijgen.

Morgen de stad in.

 

GR

%d bloggers liken dit: