Beacon National Park

Vanmorgen heb ik de bus gepakt naar Brecon om van daaruit verder te reizen naar het mountain visiting centre. Bij de touristinformation hadden ze me vertelt dat het maar een paar minuten lopen was. Het waren denk ik Engelse minuten, ik moest dus ruim 3 mijl lopen. ruim 4,5 km berg op in de zon. Ik was dus doodop toen ik boven kwam. Vertellen ze me daar doodleuk, ik zou niet te ver het park in gaan, want het weer gaat veranderen, en ja hoor de hele middag heb ik motregen gehad.

Toen het eindelijk droog was heb ik toch nog wel een paar mooie foto’s kunnen maken. Daarna de hele toch naar beneden gelopen. Kom ik beneden heb ik net mijn bus gemist. Dus weer een uur wachten. Uiteindelijk was ik rond 19:00 uur terug in het hostel.

Daar kreeg ik te horen dat er vandaag een vrijgezellenfeest was in het hostel, waarschijnlijk zal ik dus niet veel slapen. Als goedmakertje wel een gratis full English breakfast

Morgen ga ik naar Llandudno in het noorden van Wales. Ongeveer 4 uur met de trein.

GR

%d bloggers liken dit: