Weer terug uit Spanje

Hallo iedereen,

Gisterochtend ben ik met de trein weer terug gegaan naar Madrid. Het weer was perfect. ’s morgens om 8:00 uur loop je al buiten in een t shirt. Mooie temperatuur van zo rond de 20°C. Later op de dag werd het tegen de dertig aan. Er zijn ergere dingen in het leven.

In Madrid ben ik nog naar het Prado geweest. Dat is het museum van Madrid op het gebied van kunst. Na een paar uur daar te hebben rondgehangen en alles bekeken te hebben. Ben ik naar het vliegveld gegaan.

Daar bleek tot mijn verbazig dat ik ineens geen Geert meer heette. Ten minste niet volgens Ryanair. Volgens hen heette ik Gerardus. Beetje vreemd als je toch al verschillende vluchten hebt gehad op de naam Geert en dat dat nu in eens niet meer kon omdat je naam niet klopt.

Ik kon de naam nog wel op het vliegveld laten veranderen of een nieuw ticket kopen of ik even €100,00 wilde betalen. Echter ik vlieg altijd onder de naam Geert en dus ook vanuit Weeze naar Madrid. Daar werd toen niets over gezegd. Ze konden met ook niet uitleggen wat het verschil was of ik dan toch maar even die €100,00 euro wil betalen. Dacht het niet dus. Dus de chef erbij. Nee, de naam klopt niet. Wel die klopt wel. Kijk maar hier op de papieren. ik had de vorige tickets ook nog bij en liet die ook zien aan de chef. Die werd steeds nijdiger op mij. Maar ze moest uiteindelijk toch toegeven dat ze zelf fouten hadden gemaakt en zetten een stempel dat alles in orde was. Met gelijk de mededeling erbij, dat als ik haar de volgende keer weer zou zien alles extra goed ging controleren. Nadat ik alle papieren had terug gekregen heb ik haar ook gezegd dat er geen volgende keer meer kwam en dat dit de laatste keer was dat ik met Ryanair gevlogen had. Want zo goedkoop zijn ze nu ook weer niet.

Uiteindelijk ben ik om 23:00 uur geland en was rond 0:00 uur thuis. Gelijk maar naar bed gegaan, want de vanochtend moest ik om 8:30 weer in het Radboud zijn

GR

%d bloggers liken dit: