In Madrid

Hallo,

Eindelijk een computer gevonden waar ik op internet kan. Waar is de tijd dat je voor internet naar de mac ging.

Spaanse vlag
Spaanse vlag

Op vrijdagavond laat eindelijk aangekomen op mijn bestemming. Het hostel waar ik zit is splinternieuw en zou dus van alle gemakken voorzien moeten zijn. Helemaal geweldig. Een bed dat zelf in elkaar gelast is. 2 laken en een kussen ligt erop. Op dekens hadden ze waarschijnlijk moeten besparen want die waren er niet. Dus kou lijden ´s nachts. Na eindelijk aan de receptie uitgelegt te hebben wat het probleem was. Ik heb het koud ik wil extra dekens. stonden ze me vragend aan te kijken. Engels was ook niet hun beste vak. Duits verstonden ze ook al niet en mijn Spaans komt niet verder dan ole. Maar uiteindelijk toch een deken kunnen regelen.

Zaterdag de stad in geweest. Het is geen mooie stad wat gebouwen betreft. Natuurlijk is er genoeg te zien, zeker als het zonnetje schijnt. Maar dat viel ook tegen. Na de stad verkend te hebben natuurlijk ook tapa´s weten te krijgen. ´s avonds maar op tijd naar bed gegaan onder een warme deken.

Vandaag is het weer perfect mooi rond de 20 graden lekker om door de stad heen te slenteren en her en der wat foto´s te maken. Ik wilde nog wat musea bezoeken. Maar het is 1 mei oftwel dag van de arbeid. De enige die ik vandaag heb zien werken is de politie. Volgens mij durft geen enkele crimineel vandaag Madrid in te komen zoveel politie loopt er rond.

Morgen ga ik naar Valencia. De trein gaat al om half negen dus ik moet er vroeg uit.

Straks nog even boodschappen doen voor ik verder ga reizen. De supermarkten hier zien er anders uit als in Nederland. De supermarkt waar ik heen ga heeft voor de afwisseling 2 verdiepingen, niet dat hij zo heel groot is, maar het ging niet anders met de bebouwing. dus je moet met winkelwagen en al de lift in.

Tassen mogen ook niet mee naar binnen en moet je voor in de winkel in een kluisje doen. En waag het niet om het toch te proberen, je komt echt niet binnen de beveiliging houd je tegen.

Heb je echt een topbaan, beveiliger in een supermarkt.

Wat wel dan weer erg grappig is om te zien, is dat de supermarkt 2 verdiepingen heeft, je moet met de trap of met karretje en al in de lift.
Morgen hoop ik weer een berichtje te kunnen achterlaten.

GR

%d bloggers liken dit: