Inverness verkent

Omdat deze plaats dit bij Loch Ness ligt, staat de hele stad in het teken van het monster. De schotten geloven er dus echt dat dat beest bestaat en er wordt nog steeds onderzoek naar gedaan.

Veel schotten zie je niet in traditionele kleding meer lopen, maar soms zie er wel een, ik heb nog niet gecontroleerd of het echte schotten zijn, dat mag een ander doen. Ook kun je hier overal de kilts kopen of huren, een compleet kostuum inclusief tasje van bont er alle spelden kost ongeveer £700.

Vandaag ben ik naar de eilanden van Ness gelopen, deze liggen ongeveer 5km buiten het centrum. Dit zijn een paar eilanden die in de rivier de Ness liggen. Het is daar een stukke ongerept natuur, met alleen wat paden er doorheen.

Alleen ik begin die doedelzakken nu we beu te worden, je hoort dat kattengejank hier dus de hele dag door. Gister sprak ik een meisje uit Brazillie die het helemaal geweldig vond die doedelzakmuziek, veel mensen keken haar heel raar aan en vroegen of ze wel helemaal in orde was.

Morgen ga ik zelf maar eens kijken of Nessie zijn hoofd boven water durft te steken.(al begin ik er steeds meer vann overtuigt te raken dat het gewoon een olifant is die onder water zwemt, dan zie je namelijk ook alleen zijn slurf en rug).

Zie hier een artikel erover: http://www.dailynoted.nl/2011/01/annemarieke-monster-van-loch-ness-echt.html

GR

%d bloggers liken dit: