The Ring of Kerry

Ten eerste mijn excuses vooor de vele spelfouten, maar dat fucking toetsenbord is ook zo klein op de telefoon.

Vandaag heb ik het rustig aan gedaan. Ik werd netjes om 10:30 opgehasld met de bus. Ik heb vandasg hier de omgeving verkent, het Dorp had ik gister al gezien,

The Ring of Kerry is een van de mooiste delen van Ierland zeggen ze. Ik moet zegen ze hebben nog gelijk ook. We waren alleen niet de enige die op het idee gekomen om die toer vandaag te doen. Het was zo druk met bussen dat ik door de bussen de weg niet meer zag.

uitzicht over Lady’s view

Maar het was wel de moeite waard. Het is echt een geweldig mooie omgeving. Er woont bijna geen mens. Je ziet alleen maar bergen en meren,  maar ook kom je langs de kliffen aan de atlantische oceaan(die is best koud). De mooiste plaatsen zijn bij Lady’s view en de Gap of Dunloe.

Na een rit van 200 km waren we weer om 17:00 uur terug in het hostel (deze heeft wel een schone keuken schone douches en toiletten).

Morgen ga ik een fiets huren en hier het natuurpark in.

GR

 

%d bloggers liken dit: