Killarney National Park

Zoals ik gister al vertelt heb zou ik vandaag met de fiets door Killarney National Park gaan. Het regende vandaag echter best veel. Het weer zou toch niet beter worden vandaag en ik moet ook iets te doen hebben. Dus uiteindelijk toch maar een fiets gehuurd.

Ik kon kiezen tussen 2 verschillende fietsen, ik heb maar gekozen voor de mountainbike, dan kon ik ook van de verharde paden af. Ik heb een ronde gemaakt van ongeveer 40 km, het is geen grote afstand en het klimmen valt ook wel mee. Dat was het probleem dan ook niet. Het probleem is dat af en toe het pad gewoon helemaal weg was gespoeld en je moest zoeken waar je dan heen moest.

Op andere plaatsen stond het hele pad blank (20cm) en moest je door het water rijden. En dan maar hopen dat je op het pad bleef, want links en rechts van je was het meer. Voor de middag heb ik nog wat foto’s kunnen maken. ’s middags heb ik mijn fototoestel niet meegenomen omdat het weer zo slecht was.
Wel kun je met de mountainbike op plaatsen komen waar je met de gewone fiets niet kon komen.  Ik ben onderandere bij de Ross Castle, Torc falls, en Muckross Abbey geweest.

Muckross Abbey in Killarney National Park
Muckross Abbey

Morgen zijn er weer 3 dagen voorbij en ga ik weer verhuizen. Ik ga dan voor 3 nachten naar Galway, mijn weg naar huis gaat beginnen(ik zit nu namelijk het meest westelijk van mijn vakantie).

%d bloggers liken dit: