Naar Killarney

We zijn weer drie dagen verder, oftewel ik ben weer verhuisd. Ik ben nu in Killarney, het zuidoosten van Ierland.

Dit is een van de mooiste regio’s van Ierland. Het plaatsje zelf heeft niet zo veel te bieden, maar als je nagaat dat ongeveer de helft van de bedden verhuurd wordt hier in de zomer is er toch wel iets te zien.

Ik zit hier namelijk aan een gigantisch natuurpark. Hier zijn ook de bergketens van Ierland.

Vandaag ben ik ook een stukje in het park gelopen. Maar het wemelt hier van het wild. Bij ons zie je af en toe een hertje, maar daar zie je hele kuddes lopen.

Morgen ga ik een bustoer doen van 200 km, The ring of Kerry deze voert langs de mooiste punten van deze regio.(als je al foto’s wil zien met je ff googlen op ring of kerry, ik kan ze nog steeds niet uploaden).

De volgende dag ga ik een fiets huren om het natuurpark te verkennen.

GR

%d bloggers liken dit: