Zaterdag in Dublin

Hallo,

Vandaag begon de dag goed. Het was droog, maar wel bewolkt. Toch maar voor de zekerheid mijn regenjas meegenomen. Was maar goed ook, denk je in een open bus te gaan zitten, gaat het regenen.

Vandaag een ticket gehaald voor de hop on hop off bus. Eerst maar een rondje gemaakt door Dublin zelf. Daarna weer op nieuw begonnen met hetzelfde rondje om mijn eerste bezienswaardigheden te bezoeken.

Mijn eerste stop was bij Guiness.
Volgens mij is het gewoon het zelfde als de Heineken beer experience in Amsterdam. Goed je ziet het brouwproces, maar het is vooral gericht op de toerist, zoveel mogelijk rotzooi van Guiness verkopen.

Aan het einde van de rondleiding kreeg je wel een gratis pint of Guiness, maar of je daar nu zo vrolijk van moet worden weet ik ook niet.

Hierna ben ik naar de de wiskeystokerij van Jameson geweest, die was ook weer gericht op de toerist maar was wel veel leuker om te zien, je kreeg echt een fatsoenlijke uitleg over het productieproces.

Morgen ga ik weer verder met de toer.

GR

%d bloggers liken dit: