Dinsdag in Dublin

Vandaag mijn laatste dag in Dublin, Morgen vertrek ik naar Wexford, een plaats waar veel Ieren zelf op vakantie gaan.

Gister natuurlijk voetbal gekeken, maar ik hoorde dat ze bij jullie ook hadden verloren. Een groot nadeel hadden we in het hostel hadden we wel namelijk Spanjaarden. Die werden helemaal gek.

Dus gisteravond was ik net als veel andere Nederlanders een beetje gefrustreerd.

Vandaag was het weer ontzettend goed, dat was ook meteen te merken iedereen was buiten en de parken zaten bomvol. Ze hebben hier in Dublin een park dat ongeveer 5 keer zo groot is als hyde park in London, veel mensen trokken vandaag dan ook daar naar toe.

Ik ben zelf ook nog naar st. Patrick cathedral geweest. Dit is het oudste en ook de grootste kathedraal van Ierland. Hier is ook het graf van Bram Stoker( voor degene die het niet weten, dat is de schrijven van de orginele verhaal van Dracula).

Bij deze kathedraal is ook een groot park, waar het ontzetten mooi is om mensen te kijken.

Op veel plaatsen zitten ook mensen muziek te maken op straat, en dan niet 1 iemand alleen. Maar ze zijn soms met 5 tot 6 mensn, een complete band dus. Ze spelen dan ook de traditionele muziek hier uit Ierland.

Wanneer mijn volgende bericht komt weet ik nog niet, dat ligt aan de plaats waar ik precies zit, of ze daar een internetcafe of iets hebben.

%d bloggers liken dit: